Reviews

Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.168.209 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
go4golf-nl go4golf-nl schreef op september 11, 2018 om 8:59 am:
Prijswinnaars golfreis Belek KLM OPEN 2017

Wow ! Wij hadden een vakantie gewonnen tijdens ons bezoek aan het KLM Open van afgelopen jaar. En dit met een verblijf in één van de all inclusive 5 sterren hotels in Belek, unlimited golf tijdens de trip van 7 dagen, inclusief vlucht en transfers.

Het was even vroeg opstaan zaterdag 23 december maar dan zit je wel later die dag in een heerlijk middagzonnetje op het terras van het hotel van Turkse thee te genieten.
Zondag was een regenachtige dag, die dag zijn wij naar de spa&welness gegaan en een heerlijke hamam behandeling plus massage gehad, een relaxte start van die golfweek.

Wij hadden in overleg met Peter & Bernadette het Titanic hotel gekozen en er waren vantevoren al 4 starttijden gereserveerd bij de Titanic Golf Club, luxetijden, want wij konden elke keer rond 11:00 beginnen. Maandag 25 december heerlijk in het zonnetje 18 holes gelopen op deze prachtige baan die uit 3 lusssen van 9 holes bestaat. De avond ervoor hebben wij trouwens genoten van een georganiseerd kerstdiner, mooie gerechten en in goed gezelschap. Vrienden van ons zaten de kerstdagen ook in het hotel.

Het hotel had goed z’n best gedaan om een kerstsfeer te verzorgen, een grote, mooie boom in de ontvangsthal en verder verschillende lichtjes, ballen en sterretjes in de gangen en zalen.

Eén van de 4 starttijden hebben wij bewust laten cancellen, die dag zijn wij namelijk op Carya GC gaan spelen, ook een prachtige baan en wij konden met onze voucher (gekregen door met het Turkish Airlines Open te helpen als vrijwilliger) hier zonder verdere kosten spelen. Vervolgens vrijdag weer met een zonnetje maar ook een klein regenbuitje deze heerlijke golfweek afgesloten op Titanic GC. Wij zijn eerder in Belek, Turkije geweest en spelen dan altijd wel een keer de oudste en mooiste baan van dat gebied, National GC. Deze keer niet maar hebben wel twee andere, uitdagende banen gezien en lekker en ook goed gespeeld, je hcp. spelen op een buitenlandse baan is altijd goed.

Al met al een geslaagde kerst-golf-vakantie, onze hartelijke dank gaat uit naar Go4Golf Reizen, in het bijzonder Peter & Bernadette en Bilyana Golf Holidays die ter plekke onder andere ons vervoer heeft geregeld in mooie VIP busjes. Een sportieve maar ook relaxte manier om 2017 af te sluiten.
groeten,
Jolt Bosch en Maartje Merx