Reviews

Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.29.69 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:27 pm:
Algarve, Portugal
Hotel Dom Joao
Februari 2017

Hoi Peter en Bernadette,

We hebben erg genoten van onze vakantie in Alvor, leuk plaatsje met fijne en gezellige eetgelegenheden. We vonden het erg prettig dat je op loopafstand van het hotel het centrum van Alvor konden bereiken.

Het hotel is enigszins gedateerd, de bediening bedoelde het allemaal best goed maar was toch allemaal wat oubollig. Eerste avond in het hotel deelgenomen aan het buffet, is erg duur en ondermaats van kwaliteit, maar goed dat er zoveel mogelijkheden met restaurants in het dorpje zijn, anders had je wel een serieus probleem. Ontbijt was overigens wel goed.

Golfbanen waren erg wisselend van kwaliteit, allemaal een redelijk tot goed niveau. Wij vonden Silves de best verzorgde baan maar veruit( bijna ondermaats)de slechtste horeca en andere faciliteiten. Gramacho kwam op ons over als de meest professionele van de banen die we hebben gespeeld.

Met de huurauto is alles prima verlopen, we hadden met vieren de stationcar en dat ging uiteindelijk prima. We hadden de Peugeot 308, is een vrij ruime auto, kleiner moet ie ook niet zijn.

De overhandiging en het inleveren op het vliegveld waren inderdaad, zoals je had beloofd, prima in orde.

Al met al hebben we een fijne vakantie gehad, prijs kwaliteit verhouding was, wat ons betreft, in balans.
Gr Riné
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:26 pm:
Belek
Regnum Carya
Wij zijn op 6 februari voor de 8e keer naar Belek gereisd om met totaal 9 personen te Golfen. Dit was de eerste keer dat ik via Go4golf heb geboekt. Alles was tot op de puntjes geregeld en wil Peter hiervoor ook bedanken. Oktay Kalip
zaterdag, 04 februari 2017
oktay kalip
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:25 pm:
Algarve, Portugal
Vila Galé Tavira
Februari 2017

Goedemorgen,
Wij hebben een zeer goede week gehad. De afhandeling op het vliegveld (auto, vouchers e.d.) verliep voorspoedig. Dat geldt ook voor het terugbrengen van de auto.

Het hotel in Tavira is op zich goed- goede, vriendelijke ontvangst, gratis gebruik parkeergarage-, maar wij vinden het een massaal geheel en vergeleken met Real Marim in Olhão is de kwaliteit minder qua inrichting, ontbijt e.d.

Wij waren blij dat we geen kamer aan de binnenzijde hadden i.v.m. renovatiewerkzaamheden aldaar. Tavira vinden wij wel een betere bestemming dan Olhão, mede gezien de restaurants die jullie aangeraden hebben.

Pausa en A Barquinha zijn echt geweldig. Evenwel: Louise komt niet uit Suriname maar uit Angola.

Aanrader: een prima terras (volgens ons het beste) aan de oever van de rivier: Restaurant BEIRA RIO.

De golfbaan Monte Rei was een mooie ervaring. We zijn met egards ontvangen.

Op de andere banen waren wij al eerder.

Bij leven en welzijn hebben wij het voornemen om in januari 2018 weer naar de Algarve af te reizen.

Hartelijke dank en groeten,
Lidewijde & Chris.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:25 pm:
Algarve, Portugal
Hotel Dom Joao / VG Tavira
Februari 2017

Beste Peter en Bernadette,

Gisteren zijn we, met de laatste vier van de groep, in de sneeuw thuisgekomen.

Namens iedereen laten we jullie weten dat alles weer perfect was geregeld. Ondanks de verschillende aankomst en vertrek tijden van de deelnemers werden we keurig opgewacht en goed geholpen.

Over de golfbanen ook geen klachten, maar zoals je al gemeld had was het drukker dan het afgelopen jaar. We hebben bijzonder genoten van Boavista en speciaal van Santo Antonio.

Wij zelf hebben een extra week doorgebracht in Tavira, wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Nog een restaurant tip: de ‘strandtent’ direct links van het hotel was nog dicht, maar we vonden het ‘Windsurf’ restaurant rechts aan het strand kwalitatief voortreffelijk.

Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Jeanette en Gerard
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:25 pm:
Algarve, Portugal
Hotel Dom Joao
Februari 2017

Beste Peter,

We zijn vannacht teruggekomen in een besneeuwd Nederland. We hebben het heerlijk gehad in Portugal!

Het hotel was prima, mooie ligging aan zee en vlakbij Alvor. Voor het ontbijt effe de oceaan zien. Het ontbijtbuffet was heerlijk. We hebben geen gebruik gemaakt van het diner-buffet, maar iedere avond een ander restaurant bezocht. Dank voor de tips, we hebben heerlijk gegeten.

Behalve gegolfd hebben we ook nog natuur en cultuur bezocht, Cabo de Sao Vicente, de westkust bij Vila do Bispo, Luz, Lagos, Silves en een mooie wandeling bij Alvor gemaakt richting Portamao.

Het ontvangst op het vliegveld van Faro was goed geregeld. Normaal als je een auto wil huren, moet je eindeloos in de rij staan en nu wachtte een aardige dame ons op met alle vouchers voor hotel en golfbanen en zij bracht ons naar een tafeltje voor de auto, waar we alles rustig konden invullen. Deze dame liep weer mee naar de auto, een Renault Clio. Echt goed geregeld! Warm ontvangst zo gezegd. Ook het inleveren van de auto verliep soepel.

De Pestana golfbanen zijn prachtig. Welke vinden we het mooist? Dat is niet eenvoudig... De eerste negen van Alvor denk ik het minst en Gramacho het mooist.... Silves lag mooi natuurlijk in de omgeving, leek minder aangelegd. Vil da Sol geweldig, Pinta ook super. Nou ja, je leest het al, we hebben ontzettend genoten en eigenlijk zijn het alle vijf prachtige banen. Wat we wel misten, waar wij van uit gingen, is dat er niet bij > iedere baan een drivingrange is, wel putting en chipping mogelijkheden. Bij Silves was ie weggespoeld, het afslagnet, bij Pinta en Gramacho was de drivingrange apart wat wij een beetje onhandig vonden (vooral eigenlijk omdat we dat niet wisten). Misschien kan je dat meenemen in je info over de golfbanen.

Het weer was ook prima, twee dagen volop zon en verder wolkje, zonnetje en vrijdag een spatje regen 's morgens. Gisteren goot het, maar hebben we ons prima vermaakt en aan het eind van de dag toch nog een zonnetje.

Hartelijk dank voor de goede organisatie. Het zal zeker niet de laatste keer zijn. Bijgaand een paar foto's ter illustratie.

Met vriendelijk groet, Egbert Scholten en Anne van der Burgh
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:24 pm:
Algarve, Portugal
Robinson Club
Februari 2017

Hallo Peter,
De reis was een groot succes. Het weer was prima om te golfen, we hebben de paraplu niet nodig gehad. Veel zon temperatuur ‘s middags rond 19 graden.

De banen waren prachtig, We hebben heerlijk gegolfd, we hadden wat meer tijd nodig dan de 2 uur per 9 holes zoals gepland, maar de caddymaster heeft dat mooi opgelost. Hij heeft de laatste 2 dagen de starttijden aan laten passen, zodat we ‘s middags rond half 1 als laatste groep konden starten. Het baanpersoneel was uitermate vriendelijk.

Robinson club was erg goed, prima ruime kamers, voortreffelijk eten etc. zoals in Robinson clubs gebruikelijk zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. All inclusive was inderdaad zoals beloofd, all inclusive de hele dag.

ik heb b.v. alleen de muntjes voor de driving range betaald de rest was gratis inclusief trolley
Enig minpuntje was de matige wi-fi verbinding. Dat zou beter moeten zijn, al kon je na enige pogingen de krant nog wel downloaden en mails ontvangen en sturen..

Tranfers waren prima geregeld. Voor Wil van Tol hebben we geregeld dat ze op de terugreis in Tavira werd afgezet.

Kortom we zijn zeer tevreden en hebben geen klachten.

Peter bedankt voor de organisatie en ik hoop, dat we nog eens van je diensten gebruik kunnen maken.

Groeten,
Eltjo
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:23 pm:
Algarve, Portugal, december 2016
Hotel Dom Joa
Beste Peter en Bernadette,

Bij aankomst in Faro werden we weer zeer vriendelijk verwelkomd en zij waren zeer behulpzaam met o.a. het overladen van de zware golftassen. De afhandeling van de formaliteiten verliep vlot maar de enorme regenval viel tegen. Zondags was het weer wederom zo slecht dat spelen op Alto onmogelijk was, maar toen we de foto's zagen van ondergelopen parkeergarages in Malaga, mochten we niet klagen. Zeker niet toen het meisje achter de balie van Alto voor ons de starttijd verplaatste naar onze vrije dag op woensdag. Ik had beloofd bij de organisatie haar naam te noemen voor zoveel goede service. Zij heette Elisabeth, bij dezen. We hebben heerlijk gespeeld op banen die in topconditie waren. Het weer was voortreffelijk en het eten in de diverse restaurants ook.

Misschien een klein minpuntje.......Vila Sol vonden we tamelijk ver van Alvor en de baan was qua onderhoud ook niet zo best.

Voor herhaling vatbaar dus!

Met vriendelijke groet,

Suus Willemse ( ook namens mijn broer!)
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:23 pm:
Turkije, Belek, donderdag 1 december 2016
Zeynep Golf & Spa Resort
Beste Peter en Bernadette,

We hebben een prachtige reis gehad met een prima Resort en hele mooie golfbanen.

Alles was uitstekend geregeld en goed georganiseerd.

Namens mij en mijn reisgenoten heel hartelijk dank, wij zijn weer in voor volgend jaar.

Groet Gijs.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:22 pm:
Turkije, Belek
Hotel Cornelia de Luxe
November 2016

Beste Peter en Bernadette,
We hebben een geweldige golfvakantie gehad.

Het weer zat natuurlijk erg mee.

De organisatie van jullie kant was vlekkeloos en ook de Turkse partners hebben geen enkele steek laten vallen.

Absoluut waar voor je geld en voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,
Roelf Reit
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:21 pm:
Turkije, Belek
Hotel Cornelia de Luxe
November 2016

Beste Peter en Bernadette,

Eigenlijk kan ik maar 1 ding zeggen: dit had ik niet willen missen en ik was blij dat ik mee ben geweest! Het was helemaal top, zeer strak georganiseerde reis voor een mooie prijs. Weer zat mee, hotel was top en we hebben alle dagen kunnen golfen. Personeel in hotel en de pendelbussen ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom: zeer geslaagde reis en we hopen volgend jaar weer te kunnen (voor die mooie prijs)!

Groeten,
Roel
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:21 pm:
Turkije, Belek
Hotel Zeynep Golf & Spa
November 2016

Dag Peter,
Alles was tot in de puntjes geregeld. Het vervoer van en naar het vliegveld en naar de golfbannen was om door een ringetjes te halen.

Alles klopte en je kon geen vraag stellen of er was een antwoord dat tegenviel. Integendeel het verraste in positieven zin. Bijvoorbeeld tussendoor naar de drivingrange was even een seintje en daar stond het vervoer al klaar. Dit zelfde gold bij de golfbannen, ook daar hoefde je maar iemand van de golfbaan aan te schieten en de terugtocht werd geregeld.

De accommodatie was ook geweldig met ruime kamers en goede sanitaire voorzieningen. Het ontbijt en diner waren ruim bemeten, hoewel het na verloop van tijd wel wat saai werd omdat er weinig afwisseling in zat.

Het personeel was er helemaal op gericht om te ontzorgen en dat werd met een lacht op hun gezicht gedaan.

Het enige verbeterpunt dat ik kan verzinnen is het organiseren van een avondprogramma met iets van entertainment.

Al met al heb je een top locatie voor ons geregeld tegen een mooi tarief.

Met vriendelijke groeten,
Gerrit Hofman
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:20 pm:
Turkije, Belek, maandag 28 november 2016
Hotel Cornelia de Luxe
Hallo Peter en Bernadette,
Onderstaand een kort verslag van onze Golfvakantie en onze mening van het boeken van een Golfreis via Go4Golf.
Golfvakantie algemeen.

In alle opzichten een zeer geslaagde vakantie. Ter plaatse moeten wij het als groep natuurlijk zelf doen maar de voorbereiding en uitvoering van Go4Golf vormen de kaders waarbinnen wij verder moeten. Als het hier al hapert dan heb je al een valse start. Maar daar is met Go4Golf duidelijk geen sprake van. Wij hebben alle 4 het gevoel gehad dat onze reis hier in vertrouwde handen was. Op alle verzoeken (favoriete hotelkamer ….nog bedankt Bernadette!) en wijzigingen (annulering van een groepslid) werd snel en adequaat gereageerd. De voorbereiding met jullie was prima en de ondersteuning ter plaatse door Bilyana (transfers) was geweldig. Daarbuiten was het weer prima en ook de golfbanen lagen er prima bij. Wij waren zeer tevreden dus!

Communicatie Go4Golf: Uitstekend / alle lof, kan niet beter / 1 op 1 contact wat zeer wordt gewaardeerd als klant

Reisbescheiden (tickets etc): Uitstekend / ruim op tijd en duidelijke informatie

Reis Tui: prima vliegmaatschappij / meer ruimte in de kist dan bij andere maatschappijen (Transavia/Corendon) / zeer vriendelijk cabine personeel (hier kunnen de anderen wat van leren/ Uitstekende Website van TUI waarop alles in een handomdraai geregeld kan worden (bagage/stoelreservering etc)

Hotel: Cornelia De Luxe / Zoals vanouds / kleinschalig en zeer vriendelijk personeel / wat opviel was een hogere bezettingsgraad dan verwacht, dat maakt het verblijf in het Hotel nog aangenamer dan dat je er met 50 mensen verblijft
Ontvangst/Transfers Bilyana: Uitstekend / 12 persoons busje / op tijd / vriendelijk personeel / 10x beter dan met de Tourbus van Corendon!!!!!

Golfbaan: Faldo was Zeer druk bezet, ook dit viel op / andere banen waren minder druk/ verkrijgen van extra starttijden op Faldo kan lastig zijn bij Unltd Golf package bij een drukke bezetting/ aangeraden wordt dit gelijk of zo snel mogelijk bij aankomst te doen.

De vakantie was zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Met de groep is afgesproken dat wij volgend jaar November hetzelfde gaan doen. Met dien verstande dat wij 4x Faldo en 2 andere banen er op voorhand bij boeken. Mogelijk ook een boeking in Mei.

Onze hartelijke dank voor een prachtig verzorgde Golfreis!
Hartelijke groet,

Peter Blom

Brunssum
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:18 pm:
Algarve West, Portugal,
dinsdag, 22 november 2016
Hotel Dom Joao
Goedemorgen Peter en Bernadette,

We hebben een prima trip gehad.
De ontvangst op de luchthaven was efficiënt.

Ook was de afhandeling van de reservering bij Golfauto zowel bij aankomst als bij inleveren snel geregeld.

De golfset verhuurder stond ook op de afgesproken tijden voor het hotel.

Één opmerking: Bij inleveren van de sets misten we één headcover waarvoor ons 15.00 euro in rekening gebracht werd.
Lijkt mij rijkelijk veel.
Het hotel was “value for money”!

Kortom: onze eerste door jullie georganiseerde trip is ons goed bevallen,

Met vriendelijke groet,

Cees van Kasteren
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 4:17 pm:
Algarve, Portugal, donderdag, 17 november 2016
Hotel Real Marina
Dag Peter en Bernadette,

Dank voor je follow-up. Ik was evengoed al van plan om onze bevindingen mede te delen.

Jullie krijgen een groot compliment voor de perfecte verzorging.

Ook jullie agent in Portugal en de autoverhuur hebben het super gedaan. Dus al met al een aanrader.

En toen er een dingetje niet helemaal correct was werd dat direct hersteld. Men had nl een golfvoucher te weinig meegebracht. De volgende dag lag die al onder de kamerdeur via de fax bezorgd.

Het hotel prima voor elkaar. Eten goed, kamer goed.

De banen top, zeker Quinta de Ria, en Castro Marim.

En Monte Rei is het einde. Bijna over de top met gastvrijheid, valet parking, tassen uit auto halen en klaarzetten op buggy. (Buggy is kostenloos daar)Voorrijden naar de 1e tee, bij terugkomst clubs schoonmaken en tassen in de auto brengen en die weer voorrijden…..

Daarbij hadden we ook nog prachtig weer 20 , 21 en 22 graden

Dus… in een woord een 9,5 voor deze tripJ.

Vriendelijke groet en tot gauw.

Ps een eet tip in Olhao: In een heel klein steegje langs de boulevard een restaurantje met buiten 3 tafeltjes en binnen 5. Genaamd Tasca O Galo.

Reserveren gewenstJ. Super gegeten en heel lieve bediening.

Rue da Gazeta de Olhao nr 7 8700 Olhao

tascaogalo@gmail.com

tel plaatselijk (landennummer ?) 964709746
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:57 pm:
Turkije, Belek
Hotel Sirene Belek
November 2016

Beste Peter en Bernadette,

We hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Het hotel was goed en de golfbanen waren top! Vooral het rondje op Carya heeft een geweldige indruk op de groep achter gelaten. We hopen natuurlijk volgend jaar weer een reis naar Turkije bij je te boeken.

We hebben de andere 3 golfers van Zeegersloot ontmoet en volgens mij hebben zij zich ook prima vermaakt met 7 dagen golf.
Bedankt voor de prima verzorging van de golfreis!

Met vriendelijke groeten,
Albert
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:56 pm:
Algarve West, Portugal, 15 november 2016
Hotel Dom Joao
November 2016

Hallo Peter,
Idd, we zijn weer goed thuis gekomen. Wel heel erg koud hier.

We hebben het goed naar onze zin gehad, zaken waren goed geregeld. Waarvoor dank.

Eigenlijk zijn we er achter gekomen dat het juist fijn was, dat we nu wat afwisseling in de starttijden hadden.

Zo kon je nu ‘s middags nog iets anders ondernemen als je vroeg gestart was. Dus eigenlijk een geluk bij een ongeluk.
Hotel, golfset en auto was allemaal goed.

Dank nogmaals voor de service en volgend jaar zullen we weer iets vroeger aanvragen.
Namens ons alle vier, gegroet en tot volgend jaar !!

Henk Klijnsma.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:55 pm:
Algarve, Portugal, november 2016
Hotel Tivoli Lagos
Beste Peter,

Wij hebben een prima vakantie gehad. Het is een mooi concept: hotel in het centrum, restaurants op loop afstand en golfbanen dichtbij.

Wij vonden de Espiche en Boavista de mooiste banen. Goed verzorgd en prima accommodatie. Ook Antonio viel goed in de smaak.

Palmares vonden we wat tegenvallen gezien de lovende recensies die er over geschreven worden.

Met vriendelijke groet,
Bert
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:54 pm:
Turkije, Belek, november 2016
Hotel Sirene Belek
Beste Peter, de vakantie was een succes, hotel, banen en starttijden waren uitstekend. Transfers goed geregeld kortom we hebben een fantastische vakantie gehad. Het enige waar je mis mee zat waren je weersvoorspelling het was geen 20/21gr. maar 24/25gr. Hartelijk dank voor de voortreffelijke organisatie ook namens mijn vrienden.

Met vriendelijke groet,

Leo & consorten
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:54 pm:
Algarve, Portugal, november 2016
Pine Cliffs Hotel
Beste Peter en Bernadette,

Onze vakantie is heel plezierig en succesvol verlopen.
Alles is volgens de planning uitgekomen en dat was een fijne ervaring.

Ook het Pine Cliffs hotel voldeed aan alle verwachtingen en is een aanrader zeker sinds de recente renovatie.

Van jullie als alternatief aangegeven restaurantjes hebben wij ook gebruik gemaakt.
De bijbehorende golfbaan was druk bezet en was door de regens van de afgelopen periode in puike conditie.

Met vriendelijke groet,
Teun en Riet de Groot
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:53 pm:
Tavira, Oost Algarve, Portugal, oktober 2016
Pousada de Tavira
Ha die Peter,

We hebben een super reis en dito vakantie gehad. Goede service van de autoverhuur, Pags en in het bijzonder het hotel. Ook de golfreserveringen op de banen waren perfect. We kunnen niet anders zeggen dat het weer voor herhaling vatbaar is.

Ik kom jullie naam nu ook al op de heenreis in het vliegtuig tegen en heb kennissen van ons op jullie organisatie geattendeerd. Meer kunnen wij niet voor jullie doen. We komen wel weer bij jullie terug voor het seizoen 2017.