Reviews

Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.29.69 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:19 pm:
Belek 29 januari - 5 februari 2016
Cornelia de luxe met unlimited golf op faldo

Hoi Peter,
We zijn net weer terug van een weekje golfvakantie met 6 vrouwen van golfclub de Heelsumse. Ook dit jaar was alles weer prima geregeld. Op het vliegveld stond het busje van Bilyana al weer klaar, zodat we rond het middaguur buiten op het terras aan de lunch zaten, met uiteraard een glaasje wijn! Het personeel ivan het hotel Cornelia de luxe is heel vriendelijk en er werd meteen voor ons een tafel buiten gedekt. Toen we werden opgehaald voor de hammam in Belek hadden we dezelfde chauffeur als twee jaar geleden. Hij herkende mij meteen en glimlachte van oor tot oor. Hij kan twee woorden Engels, maar begrijpt alles. Hij stond weer netjes voor ons klaar toen we uit de hammam kwamen om ons weer terug te brengen naar het hotel. We hebben een topweek gehad met prachtig weer. Zelfs de korte broeken konden uit de koffer gehaald worden. We hebben een dag zelfs niet gegolfd en zijn naar Antalya geweest waar we heerlijk door de oude stad hebben gewandeld en een boottocht hebben gemaakt. Kortom een week om nog regelmatig aan terug te denken. Peter, bedankt weer voor de goede organisatie. Groetjes van ons allemaal, Lia, Jeanette, Paula, Silvia, Yvonne en Marjan (de sixtees)

Marjan Crum
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:18 pm:
Belek, Turkije, dinsdag, 02 februari 2016
Hotel Gloria Verde
Go4Golf Toernooi januari 2016, Belek, Turkije

Beste Peter,

Ondanks de kou en het matige golfspel van mij, heb ik weer een heerlijke week gehad. Prima hotel met vriendelijk personeel, mooie baan en gezellige groep.

Hartelijk dank voor je perfecte organisatie.

Tot ziens op Almkreek.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:18 pm:
Belek, Turkije Belek 1 – 15 januari 2016
Hotel Sueno Belek
Goedemorgen Bernadette en Peter,

Wij hebben een super vakantie gehad in Turkije. Alle dagen gegolfd, ook 4x 27 holes, fantastische banen.

En wat een luxe in het nieuwe Sueno, je kijkt je ogen uit. In beide hotels zeer goede service en goede en vriendelijke bediening. Voor het personeel is niets teveel.

De shuttle tussen beide hotels gaat de hele dag/avond. Naar Belek zijn we met de Dolmus gegaan, prima vervoer.

Volgende winter weer, als de toestand in de wereld het toelaat.

Vriendelijke groeten van
Douwe en Thea.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:17 pm:
Algarve, Portugal
Hotel Olympus Vilamoura


Amsterdam, 30 oktober 2015

Beste Peter en Bernadette,

Het is tijd voor een stukje. We hebben elkaar 7 jaar geleden leren kennen na een informatieverzoek voor een groeps(golf)reisje. Nooit hadden wij kunnen bedenken dat dit één van onze betere keuzes in dit leven zou zijn. Inmiddels hebben wij zo’n tien reizen bij jullie geboekt.

Zowel groepsreizen van 5 tot 9 personen naar Turkije en Portugal als ook privé reizen (gezin) naar eveneens Turkije en Portugal.

Telkenmale was het super geregeld! Transfers stonden daar waar ze moesten zijn; hosts/hostessen waren altijd op tijd aanwezig; lokale vertegenwoordigers zijn altijd te bereiken; hotels zijn nooit slechter dan voorgesteld; golfbanen altijd juist geboekt. De snelheid waarmee gereageerd wordt op informatieverzoeken en daarmee samenhangende adviezen tot veranderingen/verbeteringen is bijna beangstigend. Prijs/kwaliteit is immer dik in orde en aftersales/service schijnt een doodnormale zaak te zijn.

Kortom jullie zijn een verrijking voor reizend/golfend Nederland die iets georganiseerd willen hebben. Dit jaar hebben wij helaas één van de zes reizen moeten teruggeven zonder dat we een annuleringsverzekering hadden. Ook hier hebben jullie je hard gemaakt voor een meer dan prima regeling. Dank daarvoor!

Kortom na zoveel, tijd voor een pluim. Namens al onze medereizigers door de jaren heen, dank voor alles en wij hopen op een nog hele lange samenwerking. Vincent Kinneging.

Voor alle lezers deze: Peter en Bernadette zijn de mensen die je nodig hebt als je een goed georganiseerde golftrip wilt hebben, zonder problemen of gedoe. Gewoon goed geregeld zonder gezeur!
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 3:15 pm:
Cascais, omgeving Lissabon, Portugal
Quinta da Marinha
Mei 2015

Beste Bernadette & Peter,

Inmiddels weer thuis en nog steeds nagenieten van een fantastische week Portugal. Hieronder een aantal bevindingen van onze kant:

- Ontvangst op Lissabon Airport prima verzorgd met goede uitleg en informatiemateriaal en ook de Carservice was uitstekend. Zij hadden een kosteloze upgrade van het voertuig toegepast (Opel Astra station) wat voor ons zeer welkom was gezien onze lengte. Daarnaast was ook het wegbrengen van de auto bij terminal 2 uitstekend geregeld. Wij konden direct voor de vertrekhal inleveren en vervolgens de hal inlopen. Dit in tegenstelling tot Faro waar je de auto op een parkeerplaats moet afgegeven en vervolgens met je hele bagage een grote afstand moet overbruggen naar de vertrekhal. Dus uitstekend geregeld in Lissabon.

- Bezoek van Petra (hostess) de volgende dag in het hotel leverde ook nog een leuke tip op qua visrestaurant bij Praia da Adraga. Alleen de rit er naartoe is al een belevenis maar het eten en de sfeer is de reis eveneens meer dan waard.

- Hotel Quinta da Marihna is een uitstekende locatie om te vertoeven, echter de kamers zijn zeer gehorig. Als mijn buren naar het toilet gingen kreeg jij de neiging je broek op te hijsen, alsof ze naast jou stonden. Verder qua accommodatie een prima gelegenheid. Zijn intussen ook op andere locaties wezen kijken Onyrio, Oitavos en Penha Longa voor een mogelijk vervolg volgend jaar.

- Qua golfbanen vonden wij Quinta da Marinha leuke banen om de spelen. Penha Longa was voor ons de absolute topper. Praia del Rey zal voor mensen die zo iets voor het eerst zien fantastisch zijn, wij vonden de baan wat tegenvallen. Misschien waren onze verwachtingen wat te hoog gespannen, De holes langs de kust waren niet echt spectaculair te noemen. Wij zijn enige malen in Wales wezen golfen - gaan eind augustus voor de 3e keer op 6 verschillende banen spelen - en hebben daar mooiere kustbanen aangetroffen. Voor ons zouden wij hier niet nog eens een rit van 240 km aan wagen bij een volgend bezoek aan deze regio.

- Een absolute tip qua restaurant is toch wel Monte Mar in Cascais. Wij hebben daar geweldig gegeten en genoten van de zonsondergang. Prima service van het hotel om je daar heen te brengen en weer op te halen, de wijn smaakt dan ook beter als je niet meer hoeft te rijden.

Al met al een prima vakantieweek en goed door jullie geregeld in een prachtige regio die weer totaal anders is qua sfeer dan de Algarve. Wij zullen hier zeker nog eens naar toe gaan.

Met vriendelijke groeten,

Monique en Willem
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:52 pm:
Belek, Turkije, vrijdag, 15 mei 2015
Voyage Belek
Goedemorgen Peter,

Dank voor je mail. We hebben een heerlijke week gehad! Met recht een succes dus.
Vanaf het moment van boeken tot aan nu bij het lezen van jouw mail, is het eigenlijk allemaal vlekkeloos verlopen.
Fantastisch weer, mooie banen en een absoluut geweldige service van Bilyana. De transfer van luchthaven, danwel van en naar golfbanen was super geregeld (lekker luxe vergeleken met Corendon een paar jaar geleden).

We werden inderdaad de volgende dag verwelkomd door Derya die ons vroeg of alles tot op heden naar wens verloopt. Ronald merkte op dat hij last heeft van zijn rug en dat de bedden van het hotel daarom voor hem te hard zijn. ’s Middags bij terugkomst op de hotelkamer blijkt ons bed te zijn voorzien van een topdekmatras. Kijk, dat is fijn!

Kortom, wij kunnen er weer even tegenaan en kijken nu al uit naar volgend jaar!!

Beste groet,
Sonja
Oh ja…als ik dan toch een opmerking mag maken. Het zou wel prettig zijn als het bij thuiskomst mooi weer is, maar daar kunnen jullie vast niks aan doen.... 😉
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:50 pm:
Costa de la Luz, Spanje
Islantilla Golf Resort
Januari 2016

Beste Bernadette en Peter

Het was weer geweldig in Islantilla, als vanouds. De baan was uitstekend, hotel en buffets ook.
Afgezien van een enkel regenbuitje is het weer in deze eerste week van het jaar fantastisch.

En jullie contactpersonen in Faro waren ook buitengewoon professioneel en efficiënt.

Hartelijk dank voor inzet voor een heerlijke golfweek.
En ik wens jullie ook een mooi, gezond en succesvol 2016 toe.

Hartelijke groet

Martin
zondag, 10 januari 2016
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:50 pm:
Algarve
Formosa Park
We hebben dit jaar voor het eerst geboekt bij Go4Golf. Onze ervaring is geweldig met dit reisbureau. De boeking, de reis,aankomst Portugal, reisbegeleiding, autohuur, hotel en de banen (w.o. San Lorenzo), alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat wij ook als zeer prettig vonden was de after sales. We werden keurig netjes door Peter aangesproken in het vliegtuig (hij was toevallig ook op de reis terug van en Go4Golf toernooi), hoe het was geweest en of alles goed was verlopen. Ook hebben we na de reis nog mailverkeer gehad over de reis. Kortom wij zijn zeer tevreden en gaan zker nog vele malen boeken bij Go4Golf. Fantastisch Peter, bedankt.
dinsdag, 03 maart 2015
Dick
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:49 pm:
Belek, Turkije
Hotel Cornelia de Luxe
Peter en Bernadette

Hartelijk dank voor de zeer goed georganiseerde golfreis naar Belek, Cornelia de Luxe.
In het bijzonder dank voor de 7 dagen schitterend golfweer.
Ook de service van Bilyana is goede.

We werden gebracht en gehaald in een VIP bus.

We houden ons aanbevolen voor zulke scherpe aanbiedingen.

Volgend jaar misschien Sueno?

Groeten Jan en Fenny Uffen
woensdag, 11 februari 2015
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:49 pm:
Belek, Turkije
Sueno Golf Resort
Goedemorgen Peter en Bernadette,

Bedankt voor je mail, we zijn weer heelhuids thuis gekomen na een fantastische week.

We zijn dinsdag de 3e prima ontvangen op het vliegveld en voor 1 dag en nacht naar Calista geweest.
Dit was echt qua uitstraling de overtreffende trap. Zeer luxe en geweldig eten en drinken.
N.m. al gelijk gaan golfen, we waren niet te temperen. Even kennis maken met de baan.

Verder de week door gebracht in Sueno en we hebben er op alle fronten heel goed gehad.
Het weer heeft daarbij ook een aardige duit in het zakje gedaan. Zonnig en tussen de 17 en 22 graden.

Resumerend zijn we dus erg tevreden, zeker qua prijs – kwaliteit verhouding !!

We hopen dat jullie er voldoende tevredenheid uit kunnen putten, want de prijs was natuurlijk wel uitzonderlijk.
Buiten dit feit gun ik het jullie van harte omdat het prettig en correct zaken doen is en dat stel ik zeer op prijs.

Binnen Gendersteijn prijs ik Go4Golf daarom ook aan en ik hoop dat er het e.e.a. aan orders uitrolt.

Wanneer jullie willen kan ik selectief (bij belangstellenden) Go4Golf visitekaartjes afgeven als je ze mij toestuurt.

Je merkt dat we wel enthousiast zijn over onze week in Sueno / Belek he? Het was ook super gezellig en we hebben echt genoten !!

Het is nu weer even afkicken. Nou, heel verhaal nog he?
Ik zie wel wat er verder van komt, maar zoals het er nu naar uitziet gaan we denk ik dit jaar nog wel een keer.

Vr groeten en dank / namens ons allen / Willem
woensdag, 11 februari 2015
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:47 pm:
Belek, Turkije
Sueno Golf Resort
Hallo Bernadette en Peter,

We hebben een fantastische week gehad.
Zowel het weer, als de golfbanen en zeker ook het hotel.

Het eten was erg goed en het personeel ook vriendelijk.

We hebben allen geweldig genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

We komen zeker voor een volgende reis bij jullie terug.

Vriendelijke groeten van ons

Dirk en Antoinette

Gijs en Alda
woensdag, 11 februari 2015
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:47 pm:
Belek, Turkije
Sueno Golf Resort
Hallo Bernadette en Peter,

Ja was natuurlijk geweldig!
Alle negatieve commentaren over Sueno op Internet zijn nonsens!

Transfer van en naar Sueno hotel was uitstekend geregeld door Bilyana ( en natuurlijk jullie!)

Het hotel was zeker zo goed als vorig jaar in Cornelia met heel vriendelijk personeel en het all inclusive arrangement was voortreffelijk.
En ook de Dunes en Pines waren heerlijke uitdagende banen.
Klein minpuntjes! De laatste twee dagen die wie zelf bij de proshop moesten boeken konden we alleen op de Dunes spelen, dus dat was 3 dagen achter elkaar op de Dunes.

Bagage op Schiphol hadden we heel snel moesten echter 40 minuten wachten op onze golfbags.

Maar verder hebben we een geweldige week gehad!
Dus boeken we volgend jaar weer gewoon via jullie, bedankt voor de support.
Vriendelijke groet Dirk en Antoinette ( Ik denk dat Gijs en Alda er net zo over denken)

woensdag, 11 februari 2015
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:45 pm:
Algarve
Pestana Dom Joao
Alweer een week terug van onze top golftrip en nog aan het nagenieten. Alles was bijzonder goed geregeld, op de heen weg door het winterse weer 3 uur vertraging, maar bij aankomst starttijden voor het eerste rondje al aangepast. Hotel was top 4 1 persoonskamers waren ruim en geupgrade naar seaview. De banen waren super, volgende keer alleen een grotere auto! Nogmaals dank en tot volgend jaar. Groet Raj
zaterdag, 07 februari 2015
Van Dijk
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:42 pm:
Tavira
Pousada Convento
Een prachtige accomodatie, centraal gelegen en op loopafstand van het kleine centrum van Tavira. Het hotel is prachtig onderhouden, kamers zijn zeer verzorgd en de medewerkers zijn zeer service gericht. Het verblijf stond in het teken van een golfvakantie. Boekingen op verschillende banen, autoverhuur en begeleiding op de luchthaven en in het hotel voortreffelijk geregeld via Go4golfreizen.
donderdag, 23 oktober 2014
Jules van Sijs
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:42 pm:
Belek, Turkije
Regnum Carya Golf
Mei 2014

Beste Peter,

Alles was weer voortreffelijk geregeld, waarvoor mijn dank. Het hotel Regnum is minstens zo goed als Maxx Royal, zoniet beter. De kamer is wel wat kleiner maar helemaal up to date en met een ruime badkamer en dito balkon.

De indeling van het "binnenterrein" was heel bijzonder met zijn vele terrassen, bars, restaurant, amfitheater, waterpartijen en zwembaden. Daarmee onderscheidt Regnum zich zeker van Maxx Royal. Overal is opvallend veel aandacht besteed aan details en design. Alles ziet er gelikt uit. Op geld is niet gekeken.

Het eten was voortreffelijk en gevarieerd met als topper de visavond op woensdag. En last but not at least hebben we genoten van de prachtige golfbanen (Tat, Montgommery en Carya). Super! Bij Tat moet je er wel op bedacht zijn dat er kennelijk niet voldoende buggy's voorradig zijn, maar de baan is goed te lopen.

Kortom: het was een voortreffelijke vakantieweek.

Met vriendelijke groet,

Jacques
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:42 pm:
Belek, Turkije
Hotel Cornelia de Luxe
April 2014

Vannacht terug gekomen van een GEWELDIGE vakantie in Turkije.

Wat was het prima geregeld.

Het hotel Cornelia de Luxe was helemaal top, zeer vriendelijke mensen, uitstekend eten en goede ruime schone kamers.

De transfers met Bilyana waren stipt en correct.

De golfbanen lagen er zoals bekend weer goed bij en de geweldige temperatuur (buiten jouw invloed) was prima.

Dank je wel voor het regelen we hopen in de toekomst nog vele reizen bij je te mogen boeken.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:41 pm:
Tavira, Algarve Portugal
Vila Galé Tavira
April 2014

Beste Peter en Bernadette.

Hier een terugblik op onze week in Portugal.Zoals altijd werden we op gewacht door de dame die de auto en papieren voor het verblijf in Portugal overhandigen.Het weerzien was heel hartelijk.Vlak bij het hotel aan gekomen over een dubbele door getrokken streep gereden.Bekeuring van € 48.88 betalen.Deze agent wist de prijs uit zijn hoofd ,heeft een half uur in beslag genomen om dit allemaal te regelen.Dit kon onze pret niet verpesten.

De hele week op zaterdag na, heel mooi weer gehad.Top banen zoals vanouds.nieuw was MONTE REI,wat een ontvangst alles werd er voor je geregeld,de tassen op de buggy,tekst en uit leg over de baan,werden naar de afslagplaats gebracht een echte V.I.P behandeling.Slechts een hole gespeeld,een bliksem inslag vlakbij ons, was bijna het einde van onze golfvakantie.De volgende dag mochten we alsnog een fantastische dag beleven op deze voor ons tot nu toe de mooiste baan in Portugal.Daarna een heerlijke lunch ook niet te over treffen. We hebben weer een fantastische week gehad ,alles was weer goed geregeld.Op naar de volgende golf vakantie.

Vr gr Fons en Chris.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:41 pm:
Belek
Zeynep
April 2014

Beste Bernadette en Peter,

Hartelijk dank voor alles ! Alles was perfect geregeld, het vervoer naar en van de golfbanen was keurig verzorgd en alles ging op tijd ! Hotel was schitterend. Kortom, we hebben ’t super gehad !
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:40 pm:
Belek
Corn de luxe
Vorig jaar zijn we naar Corn diamant geweest was helemaal top verzorgd. Afgelopen febr. Zouden we naar Corn deluxe gaan helaas hebben we wegens ziekte moeten annuleren. Peter heeft alles zo fijn voor ons geregeld nogmaals onze dank.volgend jaar gaan we als alles goed gaat zeker weer mee.
dinsdag, 01 april 2014
Annelies
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 12:40 pm:
kemer
cornelia de luxe
Februari 2014

Ik was alleen en wou graag op golf vakantie, na wat zoeken op het internet kwam ik met Peter in contact. Ik had hier meteen een goed gevoel bij en heb dus ook bij hem geboekt. De reis ging naar Kemer in hotel Cornelia deluxe. Over de reis en de accommodatie kan ik kort en krachtig zijn, fantastisch. Een hele leuke groep en alles perfect geregeld door peter, volgend jaar ga ik dan ook zeker weer mee. En bij deze, Peter nogmaals bedankt!!!
zondag, 16 maart 2014
marcel