Reviews

Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.23.219.12 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
125 berichten.
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 10:39 am:
Alvor 2011
Beste Peter,

Bedankt voor de goede organisatie van ons golfuitje. Zoals afgesproken stond er op de luchthaven van Faro iemand om ons op te vangen en naar de auto's te brengen. De hotelkamers zij wat aan de kleine kant, maar voortreffelijk schoongehouden en verzorgt. We hebben gespeeld op 4 verschillende golfbanen die allemaal verschillend om te spelen zijn, maar allemaal best met snelle moeilijke greens. Je tip over restaurant Buganvilia was uitstekend. We hebben elke dag daar gegeten, voortreffelijk en voor een beschamende prijs, vergeleken bij hier dan. 7 keer goed gedineerd voor 100 euro de man, hoe kan dat nou?? denk je dan. We moeten nog een keer terug want Jos en ik hebben gelijk gespeeld,

met vriendelijke groet,

Arie Vos
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 10:37 am:
Algarve 2011
Beste Peter, We hebben een fantastische golfvakantie gehad in Portugal (Algarve). Alles was tiptop georganiseerd (goede auto, prima hotel en, verassend, bij het bijboeken van golfbanen een zeer gereduceerd - 50%- tarief).

Prima. Volgende keer kiezen we weer voor jullie
Darryl, Tim en Paul
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 10:36 am:
Januari 2011
Turkije Belek
Golfvakantie Belek. Peter, wij willen je nogmaals hartelijk danken voor de snelle en zeer vriendelijke manier waarop jij onze wensen waar hebt gemaakt. Zondagochtend mailen met een aanvraag en dinsdagochtend zaten we in het vliegtuig. Sneller kan toch niet!! Taxi stond klaar. Prachtig hotel ,schitterende golfbanen. Alles perfect geregeld. Wij durven dan ook aan iedereen jouw adres door te geven. We hebben genoten.

Twee fanatieke golfers.
Jos en Vera
go4golf-nl go4golf-nl heeft geschreven op maart 21, 2017 om 10:29 am:
Maart 2017

Hallo Peter,
Ja we zijn na een heerlijke week in Rompido weer goed thuis gekomen, prima verblijf en vlucht. Zoals gewend van jou liep alles weer op rolletjes, onze complimenten daarvoor. Dat we ook nog heel de week prachtig weer hadden was mooi meegenomen. Hopelijk tot eind van het jaar voor een nieuwe boeking, zeker via jou waar we ook naar toe gaan. Heb je een aanrader?

Met vriendelijke groet,
Betty en Joop Vermeule
go4golf-nl go4golf-nl uit Eindhoven heeft geschreven op juni 8, 2015 om 11:17 am:
lore ipsum rree